divendres, 6 de maig del 2016

Maqueta d'un estan per a una ONG

Un dels projectes més importants que hem fet durant aquest últim trimestre ha sigut el disseny d'un estan per a una ONG. En el meu cas he agafat com a organització a Acció Ecològica, agrupació que s'encarrega de la lluita contra la contaminació, i protecció del medi natural.

Aquesta estructura està formada per tres parts principals. Primer de tot tenim el punt d'informació, el qual està compost per una taula feta a partir de electrodomèstics re-utilitzats, ja que serveix com a test on he ficat diverses flors i plantes. Com a superfície que recobreix aquesta part, tenim un taulell de fusta que serveix com a suport. Aquest punt l'he col·locat en la cantonada oberta de l'espai, perquè així sigui totalment accessible pels visitants.

Maqueta
La segona parts és una barra que està instal·lada en la paret més petita. Aquesta secció esta pensada com a espai interactiu. En la superfície hi ha diferents pots amb adob i llavors, perquè els visitants que tinguin o hagin  utilitzat una ampolla d'aigua, en comtes de tirar-la, vinguin a aquesta zona i plantin una planta per portar-la a casa. Per tant és una forma de portar a terme la funció de l'ONG, que és mantenir el medi natural i re-utilitzar.

L'última punt, i el més impactant, són les imatges que hi han distribuïdes en les parets. En la paret més gran hi ha tres il·lustracions, les quals són zones on més ha afectat la contaminació i en diferents medis. En l'altre superfície tenim el logotip de l'organització amb un fons d'un bosc ple de flors violetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada