dimecres, 4 de maig del 2016

Dibuix d'un paisatge exterior

DIN-A5
Retolador i bolígraf
Per a practicat el dibuix de paisatge, hem sortit al carrer per dibuixar diferents espais. Durant aquest exercici hem han a diferents llocs per practicar diversos escenaris. Entre les imatges seleccionades tenim tant com edificis, com vegetació. Els dibuixos que he seleccionat són tres, els quals són mida DIN-A5 i fets amb retolador i bolígraf.

El primer dibuix és una composició formada per un edifici en el lateral esquerra i al costat oposat tenim un petit camí. Per tant he utilitzat formes geomètriques i línies rectes en la part de la construcció, i elements orgànic en la zona de la vegetació. Els colors predominants són els verds, els blau, el marró i el gris. Les textures que he recreat principalment són la dels elements naturals com els arbres o la gespa.

En el següent dibuix he recreat un parc. L'esquema compositiu està format per diversos arbres, els quals estan repartits de manera juxtaposada i en diferents mides per crear un efecte de profunditat. Els colors predominants són els verds, el gris i el marró. En aquest dibuix he millorat la textura de la vegetació utilitzant punts i taques per a donar més densitat.
DIN-A5
Retolador i bolígraf

DIN-A5
Retolador i bolígraf
El últim dibuix és on he posat en pràctica tot el que he aprés durant aquest procés. Aquesta làmina té una composició formada per un petit jardí a la part central, envoltat de terra amb un arbre al lateral esquerra i amb un balla al fons de la imatge. Els colors principals són els mateixos que en el dibuix anterior, però afegint en aquest cas el color vermell. A més, he fet la majoria de l'escena amb punts i taques per donar més expressivitat al dibuix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada