divendres, 8 d’abril del 2016

Disseny d'una oficini

L'última activitat que hem fet a classe segueix la matèixa línia de l'exercici anterior, però en aquest cas el plantejament és a partir de la distribució d'una oficina. En aquesta pràctica era necessari fer una planta en la qual ha de aparèixer un despatx per al director, una sala per al dissenyador i il·lustrador, un bany i un espai pel secretari.

Disseny d'una oficina
Làmina DIN-A3
Llapis i bolígraf

Seguint aquesta línia vaig seleccionar una diposició simple però efectiva. Aquesta està composta per una entrada principal, en la qual hi ha una zona de descans per als clients i un lloc de treball pel secretaria. Al costat esquerre d'aquesta zona, he situat el bany, el qual és accessible tant pels clients com pels treballadors. A la part superior de l'esquema, tenim els dos despatxos, els quals tenen zona d'emmagatzematge i finestres per a tindre millor lluminositat. Per tal d'afavorir la claredat de tot l'espai, he adaptat les portes perquè siguin de vidre, per tal que arribi la llum a tot l'espai. L'únic lloc el qual és totalment opac és el bany, per donar més privacitat l'individu. 

Aquest exercici, ha sigut una de simulació en el cas que tinguéssim un client amb aquesta proposta. Amb aquesta representació hem hagut de pensar en cada espai i aprofitar el màxim l'habitatge per tal de donar més confort i comoditat tant als treballadors com als clients. I a la vegada ha sigut una forma de adaptar-nos a criteris que podem tenir en algun treball o encàrrec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada