divendres, 8 d’abril del 2016

Activitat: Habitatge 1

La segona activitat que em realitzar en aquest mes ha sigut el disseny d'un habitatge. En l'exercici ens demanaven que dibuixèssim la planta d'un pis amb els seus espais corresponents, pensat per a 3 persones. Aquest havia de incloure: un menjador, una cuina, un bany, i dos habitacións.

En el meu disseny vaig plantejar la següent distribució:

Disseny d'un habitatge
L'amina DIN A-3
Llapis i bolígraf
En la part inferior, he col·locat la part més comuna del pis, en la qual tenim a la dreta la cuina i a l'esquerre el menjador. A continuació tenim la part superior, separada per un passadís que connecta la casa amb la porta d'entrada i les escales, en la que trobem les habitacions i el bany compartit. Tenim l'habitació de matrimoni contínua al menjador i a l'altra costat està l'habitació individual. Entre mig d'aquests dos espais, he inserit el bany, ja que com és compartit, és necessari que estigui en un lloc de fàcil accés.

Aquest disseny em sembla pràctic i còmode per a viure. Crec que la distribució que he facilitat beneficia a totes les parts. Fent una crítica a la part més tècnica de l'activitat, he tingut alguns errors com la desproporció d'alguns mobles, o potser, la precisió en alguns punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada