dijous, 28 de gener del 2016

Llibreta d'artista: Anatomia

Llibreta d'artista
Mida DIN A 5
Llapis i bolígraf



 
Aquest nou trimestre de Dibuix Artístic, aquest primer mes, està centrat en dibuix descriptiu i anatómicPer tant els exercicis a la llibreta d'artista seran pràctiques sobre aquest tema.Encara que, les últimes setmanes treballarem aquest àmbit d'una forma més expontània amb posicions d'1 o 3 minuts on el més important serà l'expressivitat i el seu traç. Per a fer-ho, ens han repartit un dossier amb figures humanes, i ens han assenyalat les que hem de fer al llarg d'aquest temps. 

En la primera convocatòria ens van manar 4 dibuixos. En aquestes representacions també havien d'estar inclosos els ossos de cada part,  amb el seu corresponent nom.

Llibreta d'artista
Mida DIN A5
Llapis i bolígr

La llibreta d'artista és una eina molt útil per ha millorar i practicar. Per tant, crec que aquests dibuixos ens han servit per començar a familiaritzar-nos amb les parts i les posicions del cos, però específicament en practicar i treballar la proporció de les figures. Però he d'admetre que he de millorar certes coses com la mida  del cap, l'acabament de les extremitats, i remarcar més algunes parts.


Llibreta d'artista
Mida DIN A3
Llapis i bolígraf
Llibreta d'artista
Mida  DIN A5
Llapis i bolígraf

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada