dijous, 28 de gener del 2016

Disseny d'un suport per a mòbil

Pluja d'idees
Llapis
Aquest exercici ha sigut diferent a tots els anteriors, ja que en aquest s'he ens a plantejat fer el prototip a escala real amb plàstic. L'activitat plantejava el següent enunciat: 

En la imatge H s’observa un suport per a mòbil fet amb material plàstic i distribuït com a publicitat per una firma comercial dins de sobres a través del servei postal. Una empresa que es dedica a fabricar productes per a un públic jove té pensat regalar als clients un suport semblant que inclogui el nom del producte (wed’ze) i que es distribuirà, amb una forma plana, dins d’una revista gràfica per a aquest tipus de públic. Presenteu una proposta fàcil de plegar i desplegar (o d'enrotllar i de desenrotllar, etc.), a mida real i que pugui interessar aquesta empresa. 


Variacions
Llapis de colors





Personalment, m'ha semblat una idea original i que no estem acostumats a fer. Sobre el meu disseny, crec que m'ha quedat molt bé, ja que és eficient, fàcil de dur i resistent. Però vaig tindré problemes amb la part superior, ja que no té una funció estètica, ni pràctica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada