divendres, 20 de novembre del 2015

Disseny portada editorial

Variacions
Com última activitat del trimestre de Dissenys, teníem que fer coma projecte el disseny d'una portada d'un llibre. En aquesta activitat tenia que complir amb el títol de Els dies de la república, el nom de l'autor i un encapçalament, fent referència al nom del llibre, però seguint les mateixes característiques que la resta de col·lecció de llibres. 

La meva creació, està format amb una retícula, on a la part superior tenim la representació del quadre La libertad guiando el pueblo de Delacroix. Seguidament un gargot enllaçat amb el dibuix (una de les característiques que segueixen aquest volum de llibres) a la part dreta, i per últim a la part inferior esquerra el títol i l'autor. En la imatge superiors és port apreciar la representació de la bandera de França, subjectada amb una mà; tota la figura està composta per blanc, blau i vermell a la bandera, i marrons en el braç; en el fons predominen els blaus, els verds i els marrons. El gargot està fet amb un color marró daurat, mentre el títol és de color marró fosc (característica de totes les edicions, i el nom de l'autor en vermell. 

Portada editorial
DIN-A 3
llapis de color

En aquesta làmina he de destacar el braç de la noia com a part més dolenta de la composició. però en general estic bastant contenta.


Nota: 9 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada