divendres, 20 de novembre del 2015

Disseny d'un cartell

En aquest exercici, ens repten a crear un cartell per el festival d'estiu de Barcelona, el Grec, en una làmina DIN-A 3. Aquest acte és un festival internacional de teatre, música i circ.

Cartell Grec 2015
Festival d'estiu de Barcelona
DIN-A 3
Retolador i colors de fusta
El meu prototip estava compost pel símbol del grec en lateral a la part central, fen la forma de la cara amb la G, formant la paraula Grec en horitzontal i sota més capa la dreta el any 2015, i finalment "festival d'estiu de Barcelona" l'he col·locat a la part inferior de la figura cap a la part esquerra. La figura del esser mitològic, està formada per les banyes, amb las que he donat una textura de volum afegint línies corbes; i a part tenim la cara que junt amb la primera lletra a llargada fa la forma del nas i la mandíbula, afegint també línies per donar forma. La tipografia és de família de pal sec, en caixa alta el nom de Grec, i la resta en caixa baixa. Els colors predominants són el negre en la figura i el nom del festival i el any, i vermell en el lloc i l'època de l'acte.

Com autocrítica he de dir que no és el millor dels meus dissenys, però la idea és bastant bona. Encara que no està malament, crec que falta algun element més, ja que el trobo una mica buit.

Nota: 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada