divendres, 20 de novembre del 2015

Dibuix Científiic



En aquesta activitat ens plantejava fer un dibuix científic sobre una flor al natura en una làmina DIN-A 4 utilitzant com a material el llapis o portamines, l'activitat va durar en total 3 hores. El dibuix científic és una branca de la il·lustració que és dedica a la representació  de elements científics, per tal de destacar parts que la fotografia no pot arribar a diferenciar. 



Dibuix científic- Viola x Wittokiana
Làmina DIN-A4
Llapis

En el meu cas he dibuixat, una viola x Wittiokian, caracteritzada principalment per les seves flors. Com podem veure la composició esta formada per una representació del conjunt de la planta a la part superior esquerra, mentre que a la part inferior dreta he destacat les diferents evolucions que pateix la planta. 




Detall flor al natural 
Detall dibuix flor


Detall de la flor tancada




Detall dibuix


Dibuix flor



Com ha comentari d'aquesta activitat he de dir que m'ha fascinat aquesta tipus d'il·lustració, ja que són dibuixos creats a partir de elements naturals i vegetals, també la precisió que has de tenir per elaborar el dibuix, sense deixar cap part i remarcant les zones més conflictives. No tinc cap mena de desacord, ni problema amb aquesta activitat. 

Nota: 10 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada