divendres, 23 d’octubre del 2015

Acticitat selectivitat: Volums en unes escales

Tècnica: Carbonet
Mida: (50x70)
En aquesta activitat ens plantejaven una activitat de selectivitat, on els ítems o criteris eren fer 4 volums (cub, cilindre, esfera i con) en unes escales, donant sensació de profunditat. 

Aquest exercici el vam fer a classe en un temps d'una hora i mitja, en el que havíem de fer dos esbossos preparatoris en un full DIN-A4 i el projecte final en una làmina de 50x70. El material utilitzat és el carbonet, és còmode d'utilitzar i ràpid de treball en superfícies molt grans en molt poc temps. 
La composició del meu dibuix està formada per 4 escales, dos al mig una a la part superior amb un con i a la part inferior amb un cilindre. Als laterals de l'estructura trobem a la part dreta un cilindre i a la part esquerra el cub, amb un efecte de profunditat. El dibuix està fet en blanc i negre, utilitzant la tècnica del clar obscur, on veiem que el focus de llum ve de la part superior dreta.

Cub (pla detall) 

Fent una autocrítica del meu dibuix, crec que encara he de millorar algunes coses, com les línies compositives que faig al principi del dibuix que són molt negres i després es veu la marca. També em passa el mateix amb els punts de fuga, si et fixes molt bé pots arribar a veure els punts en el foli. Però encara així estic molt orgullosa d'aquest dibuix, ja que va ser el segon que vam fer i a més a més sent una activitat de
selectivitat.

Nota: 9



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada